Известие

Collapse
No announcement yet.

Изчезнаха ми тоците - 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

xa всичко мина добре.Акомулатора ми е добър,макар 4е ампеража не е голям (55),обаче проблемите се задълбочиха сега.Днеска направих една диагностика на ходовата част и се хванах за главата !!!Как е възможно за 400 км,нормално каране и пазене на колата да ти отидут : 2-та носача,лява кормилна щанга,тампони,стабилизираща щанга .... ???
    Алфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката

Comment

400 от тебе и ХХХ ХХХ от предните грижовни собственици...
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

aз не отричам че я карам,но преди тея 400 км и направих диагостика на преден и заден мост и ходова част.казаха ми че всичко е добре,даже ми дадоха и гаранция че поне 6 месеца няма да имам грижи.А тя каква стана една ???
        Говорете ми в цени колеги че всеки казва различно,а чувам че си е.... мамата и ремонта

Comment

Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщение
          aз не отричам че я карам,но преди тея 400 км и направих диагостика на преден и заден мост и ходова част.казаха ми че всичко е добре,даже ми дадоха и гаранция че поне 6 месеца няма да имам грижи.А тя каква стана една ???
          Говорете ми в цени колеги че всеки казва различно,а чувам че си е.... мамата и ремонта
          Не се плаши, на 145 частите по окачването са евтини.

носач (в зависимост от марката) - 50-80лв
          кормилен накрайник - 25-30
          тампони стабилизираща щанга - ~10лв/бр

Тва е положението.
          Поразгледай и темата с ремонти и цени най-отгоре.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

като съм ти казал ,че са добре ,добре са! май някой иска да те плъзга като те види с друга регистрация . ти отиде на диагностика за ток , а се връщаш с диагностика за ходова част? внимавай много и не се връзвай на всеки който ти гледа колата!

Comment

аз неса плаша да си призная много,ама наще да му мислят сега )) шегувам се,всикчко ще се оправи,маи наистина ме плъзгат тея,но скоро ще сменям регистрацията че тогава може да им намина на тея пичове пак ,че да видим дали нема да ми искат и основен ремонт !!! А това хлопане ж краката на шофьора ще го видим какво е,нема се даваме я
              Ние алфи ли караме или кво....

Comment

аз неса плаша да си призная много,ама наще да му мислят сега )) шегувам се,всикчко ще се оправи,маи наистина ме плъзгат тея,но скоро ще сменям регистрацията че тогава може да им намина на тея пичове пак ,че да видим дали нема да ми искат и основен ремонт !!! А това хлопане ж краката на шофьора ще го видим какво е,нема се даваме я
                Ние алфи ли караме или кво....
                .
                може да е от гърне
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

хора,за 2 дена с тая алфа преживях и малко и много пак.А относно всички проблми които ми изброиха се оказа че съм имал само един носач,а не всичко изброено до сега.Колегите от сервзиа на Алфа разрешиха всичко това и съм им мн благодарен.

Comment

Working...
                  X